Vásárlás

HOGYAN VÁSÁROLHAT?

Ahhoz, hogy webáruházunkból rendeljen nincsen szükség regiszrációra!

1. Válassza ki az Önnek tetsző termékeket a megfelelő méretben és színben, majd helyezze azt a dobozba.

Ha több terméket szeretne vásárolni itt vissza is térhet árukínálatunkhoz és a következő tételt is a fent említett leírás szerint a dobozba helyezheti.

A kiválasztott tételeket bármikor ellenőrizheti és módosíthatja tetszése szerint a doboz menüpont alatt.

2. A termékek kiválasztása után a kasszához gomb megnyomásával tovább haladhat. Itt tudja megadni a számlázási adatokat, amik szükségesek a számla elkészítéséhez. Lehetősége van szállítási cím megadására is amennyiben nem azonos a számlázási címmel.

Ezután ki tudja választani a megrendelésének az átvételi módját.

  • GLS futárszolgálat (1100 Ft )

Futárszolgálat választása esetén ki kell töltenie a kért adatokat, ami a valóságnak megfelel, ezáltal elkerülve a későbbi problémákat. Legcélszerűbb ilyenkor egy olyan címet megadni, ahol munkaidőben tartózkodik, mert a GLS futár 8:00- 17:00-ig szállítja ki a csomagokat a megadott címre.

  • Személyes átvétel üzleteinkben (0 Ft)

  1. Flórián

  2. Miskolc

  3. Pécs 

  4. Sugár

Az átvétel módja lehet, személyesen a boltjainkban, ami díjmentes.

Személyes átvétel esetén válasszon a felsorolt boltjaink közül egyet, ami Önnek a legmegfelelőbb. Személyes átvételnél, csak azt a lehetőséget kínálja fel a rendszer, ahol van az adott boltban a kiválasztott termék. Amennyiben különböző boltban találhatóak a termékek, több cipő választása esetén, ott csak futárszolgálattal kérhető az átvétel. Megértésüket köszönjük.

Amennyiben kiválasztotta az átvételi módot lehetősége van megjegyzés írására.

Ezután a tovább gomb kattintásával választhat a fizetési módok közül. A készpénz és bankkártya lehetőség közül Ön választja ki, hogy hogyan szeretne fizetni, akár egy boltban, mikor személyesen vásárol.

Amennyiben bankkártyával fizet, akkor olvassa el az alábbi tájékoztatót is:

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Az adatok valóságára és annak helyes kitöltésére kérjük, figyeljen oda, mert a számla utólag nem módosítható!

3.Sikeres vásárlás

Dőljön hátra, a vásárlással készen van. Amennyiben megrendelése sikeres volt,már meg is kapta a rendelés visszaigazolást a megadott e-mail címre.

Csapatunk most Önért dolgozik, hogy a legrövidebb időn belül megkaphassa a terméket, amit nálunk vásárolt.

Megrendelés kiszállítás ideje: 2-5 nap

Kiszállítás esetén a GLS-től kap egy SMS-t, amiben értesítik a szállítás 3 órás időintervallumáról.
Üzletben való átvétel esetén, pedig szintén SMS-ben értesíjük, hogy a megrendelése az adott üzletben megtalálható és be tud fáradni érte. A megrendelést az üzlet 3 napig tárolja.

Köszönjük bizalmát, hogy nálunk vásárol!