Visszaküldési garancia

Az elállás joga

Nem tetszik a cipő, meggondolta a vásárlást, vagy egyszerűen nem megfelelő a cipő a lábára?! Nem kell aggódnia. Nálunk 14 nap helyett 30 napig tudja visszaküldeni a megrendelt termékét. Ráadásul, ha teljes árú (nem akciós) modellt vásárolt, akkor ingyenesen, a GLS futárszolgálattal mi hozatjuk vissza Öntől a terméket.

A Megrendelő a szerződéstől 30 napon belül indokolás nélkül elállhat. Az elállási nyilatkozatot kérjük elektronikus levélben az ugyfelszolgalat@bercolini.hu  email címre juttassa el. Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. A terméktől való elállás jogával csak akkor élhet, haa terméket nem használta amíg Önnél volt.

Az elállási nyilatkozatban kérjük feltüntetni: a megrendelő nevét, a megrendelés számát, a megrendeléssel kapcsolatban kiállított számla számát, valamint a bankszámlaszámot, amelyre a termék árának átutalását kéri.

INGYENES szolgáltatásunk, hogy a teljes árú termékek visszaküldése esetén Cégünk ingyenesen a GLS futárszolgálattal visszahozatja a terméket. Ez a kedvezményünk akciós termékek visszaküldése esetén nem érvényes.

Akciós termék esetén a Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, azonban ezen felül egyéb költség nem terheli amennyiben a terméket nem használta. GARKO Cipőkereskedelmi Kft követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A termék visszaküldési címe: 1135 Budapest Reitter Ferenc utca 63/B.

A GARKO Cipőkereskedelmi Kft, utánvétes postai küldeményt, technikai okokból nem tud fogadni. A vételár visszafizetése csak a visszafizetési kötelezettség kivizsgálása után utólag, banki átutalással vagy postai csekken történő visszafizetéssel lehetséges.

A GARKO Cipőkereskedelmi Kft a Megrendelő által kifizetett összeget a termék visszaküldését követő nyolc napon belül téríti vissza.

Bővebb információ az elállási jogról >>

Termék cseréje, pénz visszafizetése

Csak használatba nem vett termékeket áll módunkban kicserélni, illetve visszavenni.

Csere díja INGYENES. Ha nem megfelelő a cipő, akkor az első csere díja ingyenes! Ebben az esetben e-mailben kell jelezni, hogy nem megfelelő a modell és milyen cipőre és méretben szeretné a cserét. A