bercolini-D.D. Step, gyerek, szandál, bőr

D.D. Step / da05-1-933/22-27
11990 Ft
 • Felsőrész anyaga bőr
 • Bélés anyaga bőr
 • Talp anyaga szintetikus
  • kék

  2-3 napon belüli kiszállítás

  bercolini-D.D. Step, gyerek, szandál, bőr

  Könnyű, rugalmas járást biztosító szupinált D.D Step - Ponte gyerekcipő. A szupinálás nem jelent mást, mint a talpak megdöntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye párhuzamossá váljon. Így megakadályozza az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását. Ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése. Az 5 mm szupinálást a talp belsejébe helyezték el, így gyerek szívesen viseli az igazán divatos és egyben kényelmes lábbelijét.


  Hasonló termékek

  Nincs találat  Utoljára nézett

  Nincs találat


  1. Válaszd ki, hogy mit szeretnél rendelni
  2. Válaszd ki a színt és a méretet
  3. Tedd be a terméket a virtuális cipősdobozba
  4. Töltsd ki az adatokat, vagy válaszd ki, hol szeretnéd átvenni a cipőt!
  5. A befejezés után a rendelésről kapsz egy automatikus rendelés-visszaigazolást e-mailben.

   Nem tetszik a cipő? -esetleg meggondoltad magad, vagy egyszerűen nem megfelelő a cipő a lábadra?! Nem kell aggódnod. Nálunk 14 nap helyett 30 napig tudod visszaküldeni a megrendelt termékét.
   Ráadásul, ha teljes árú (nem akciós) modellt vásároltál, akkor ingyenesen, a GLS futárszolgálattal mi hozatjuk vissza Tőled a terméket. Bővebb információ >>

   Termék cseréje

   Csak olyan terméket tudunk kicserélni vagy visszavenni amelyet még nem használtál. Az első csere díja INGYENES, amennyiben több csere történik, annak van szállítási díját. A csere és pénz visszafizetési igényt kérjük, e-mailben jelezd az ugyfelszolgalat@bercolini.hu  e-mail címen.

   Szívesen válaszolunk kérdéseidre telefonon vagy e-mailben! Felmerülő kéréssel, kérdéssel vagy bármely panasszal kapcsolatban munkatársunk örömmel áll rendelkezésedre.

   Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfőtől- Péntekig 9:00-15:00

   Telefonszám: +36203254830

   E-mail cím ugyfelszolgalat@bercolini.hu